Agatha Raisinová a zločin na ostrově - Beaton, M.C. (Motto, 2016)
Agatha, majitelka úspěšné PR agentury, se jednoho dne rozhodla, že má Londýna i reklamy dost a přestěhovala se do idylické vesničky Carsely, kde si chtěla užívat předčasného důchodu. Tvrdá a mazaná podnikatelka by se na poklidném venkově mohla možná nudit, kdyby neobjevila nového koníčka: vyšetřování vražd. I na dovolené na Kypru zřejmě bude moci dokázat, že si před ní žádný vrah nemůže být jistý..