Barry Trappney a příšernej víkend - Smith, Jim (Albatros, 2015)
Nejlepší kamarád Bumba zlobí. Nechce hrát hry, které ho dřív bavily, a radši si čte knihy s brýlatou Nancy. Barry si připadá odstrčený. A to je pozval na víkend do jejich karavanu, co mají zaparkovaný přímo na pláži u moře. Barrymu se nelíbí, že se Bumba i Nancy spolčují, a tak když se u jejich karavanu zničehonic objeví Sharonella, z Barryho se stane Sharonellin parťák na pěkné darebačiny. Jen zkuste hádat, co je to smrdiplesk! Pro všechny, kteří mají rádi malého Poseroutku