Barry Trappney. Já fakt nejsem trapnej - Smith, Jim (Albatros, 2013)
Znáte to, když se vzbudíte a jste fakt naštvaní na kamaráda, že se k vám hnusně zachoval? Tak to se stalo Barrymu s jeho nejlepším kamarádem Bumbou.