Deník mimoňky. Příběhy nešťastný lásky - Russell, Rachel Renée (Mladá fronta, 2013)
Školní valentýnský ples - vůbec nejdůležitější společenská událost celého roku - se kvapem blíží a Nikki by na něj hrozně ráda vyrazila se svým idolem Brandonem. Jenže co když ji odmítne? A to ještě zdaleka není ten nejhorší možný scénář, protože. co jestli tam Brandon ve skutečnosti touží jít s MacKenzie?!!