Skrýš na konci útesu - Walden, Laura (Klokan, 2016)
Dona opustila Skotsko, protože jí připadalo těsné, a usadila se v Londýně. Teď se plná výčitek vrací na pohřeb rodičů, kteří měli podivnou nehodu. Dědictví – zámek a palírna whisky – je pro ni těžké břímě a Dona váhá, zda vše prodat, anebo zachovat. Mistr palírník Alister ji od prodeje odrazuje, zatímco snoubenec Gordon ji k němu nutí, každý s odlišným motivem. Komu má důvěřovat?