Touhy - Keleová - Vasilková, Táňa (Noxi, 2016)
Lucka je svobodná matka, které osud v podobě nespolehlivého partnera uštědřil kruté ponaučení. Má radost ze svého synka, dobré vztahy na pracovišti, jenom doma trpí v područí despotické nemocné matky, která jako by jí nechtěla dopřát žádnou radost ze života. Lucku ubíjejí problémy všedních, jednotvárných dní a už ani nedoufá, že by ji mohlo ještě potkat něco hezkého. Až jednohodne odjede na lyžovačku a její život se úplně změní