Zlatý lev - Smith, Wilbur (Klokan, 2016)
Hal Courtney se spolu s milovanou Judith plaví na jih podél pobřeží východní Afriky. Míří do Anglie. Loď přepadnou vyhladovělí námořníci a s nimi se na palubu dostane i Pett, nájemný vrah. Ten se Halovi vetře do přízně. Pett se nelíbí nikomu z posádky a tak se Hal rozhodne vysadit ho na Zanzibaru, v hnízdě svých nepřátel. Jenže vůbec netuší, kdo všechno se proti němu spikl