Nové povídky o mužích (Listen, 2016)
Především o vztazích mužů a žen jsou povídky dalšího souboru edice Česká povídka. O těžkém údělu muže, jehož žena prožije každé dvě minuty spontánní orgasmus, píše Michal Viewegh. Lásku k prostitutce nezvládá starší muž v povídce Petra Šabacha. Šokující třetí přání splní vánoční kapr v příběhu Milana Lasici