Dámská jízda (Listen, 2016)
Dámská jízda v různých podobách je tématem dalšího souboru edice Česká povídka. Osamělou plavbu v moři si užívá péčí obvykle o děti zaměstnaná manželka v povídce Petry Soukupové. Text v podobě dopisu kamarádce napsala Irena Dousková. O rozličných peripetiích při ženském třígeneračním výletu do Skotska píše Hana Lasicová. Klasická hospodská dámská jízda navíc s tajemstvím - takový je příběh Ireny Hejdové. Nepříliš povedenou společnou dovolenou prožijí dvě letité kamarádky v povídce Evy Hauserové. O svérázné tetě a její jízdě píše Bianca Bellová. Tři sestry se scházejí v restauraci v povídce Dory Čechové. Na útěk z domova důchodců se vydávají dvě čilé seniorky v příběhu Markéty Pilátové