Dravec - Uher, František (Původní česká detektivka, 2016)
S nálezem mrtvého těla mladé dívky se krásný den mění v noční můru. Vyšetřování se ujímají tři králové, jak kolegové říkají kriminálním inspektorům Čemusovi, Plevákovi a Justovi. Podezřelých je více než dost a najít mezi nimi pachatele není snadné. Elitním kriminalistům navíc komplikuje práci i děravá legislativa