Ctitel - Link, Charlotte (Ikar, 2016)
V lese je nalezeno tělo nedávno zavražděné dívky. Policie i rodina stojí před záhadou, neboť dívka zmizela beze stopy před šesti lety. Až telefonát prázdninové známosti poskytne vyšetřování první záchytný bod