Dokonalý cizinec - Knight, René (Ikar, 2016)
Známé dokumentaristce Catherine Ravenscroftové se zničehonic objeví na nočním stolku záhadný román. Do té doby úspěšná a navenek vyrovnaná žena jako by se rázem propadla do zlého snu! Kniha se sice tváří jako fikce, do nejmenších podrobností však popisuje dávný den, kdy se Catherine stala nositelkou tíživého tajemství - tajemství, o němž věděl už jen jediný člověk na světě. A ten je dnes přeci mrtvý