Reportér - Brown, Sandra (Ikar, 2016)
Dawson Scott, uznávaný reportér, se doslýchá od svého informátora z FBI, že se objevily nové informace o případu, který začal už před čtyřiceti lety. Ví, že by z toho mohla být mimořádná reportáž, a když začne zkoumat okolnosti, upoutá ho mladá vdova Amelia, která je s tímto případem spjatá. Pak je zavražděna chůva jejích dvou malých synů a dochází k zásadnímu obratu..