Bábovky - Třeštíková, Radka (Motto, 2016)
Dvanáct žen, dvanáct osudů propojených v jednom románu. Kde se emotivní příběhy vzájemně prolínají, jeden vede ke druhému, k celé řadě zajímavých rozuzlení a potom nerušeně pokračují dál, někdy šťastně, někdy ne, takový už je život