Láskobraní - Hošková, Blanka (Jota, 2014)
Příběh ženy ve středním věku, na kterou doléhá syndrom prázdného hnízda a zároveň velmi těžce nese chování svého manžela, který ji nechává v prázdném domě i na vinici samotnou.