Kamilenky - Hošková, Blanka (Jota, 2015)
Blanka Hošková, autorka oblíbených románů pro ženy, přichází v nové knize s ryze letním tématem. Kamilenky jsou román o lásce, potřebě souznění a v neposlední řadě i o přátelství a síle odpouštět. Nejen svým blízkým, ale i sobě samým