Revír - Tursten, Helene (Motto, 2016)
Mladá policistka Embla si jako každý rok vzala dovolenou, aby se mohla zúčastnit lovu spolu se svým strýcem Nissem, na jehož farmu od dětství ráda jezdila. Už během prvních dvou dnů však došlo k podivným nehodám, dva lovci zmizeli a nakonec byl jeden z nich nalezen mrtvý. Tím Emblina dovolená skončila