V divočině - Thomas, Diane (Beta, 2015)
V zimě roku 1966 se Katherine Reidová přestěhuje do chaty v horách, aby našla klid a samotu. Zanedlouho však přijde na to, že v hlubokých lesích není sama. Někdo je poblíž a sleduje každý její pohyb. Danny, dvacetiletý veterán z Vietnamu, žije ve starém domě obklopen hromadami zatuchlých knih a vzpomínek na válku. Nejprve svou novou sousedku jen opatrně pozoruje, ale zvědavost se postupně mění v posedlost. Když se střetnou dvě zjizvené duše, hranice mezi láskou a šílenstvím může být nebezpečně tenká..