Láskyplná smrt - Češka, Stanislav (Původní česká detektivka, 2016)
Stanislava Berku, bývalého šéfa jihomoravské krajské mordparty, tentokrát vyhledá jeho spolužák, známý advokát Nebeský, který zastupuje klienta obviněného z vraždy své milenky. Důkazy jsou přesvědčivé a vše ukazuje na to, že inženýr Zábrana svou přítelkyni skutečně zavraždil. Advokát má ovšem jisté pochybnosti