Prvok Šampón Tečka a Karel - Hartl, Patrik (Bourdon, 2015)
Vtipně propletené osudy čtyř kamarádů, kteří si dvacet let po maturitě zkusí položit otázku, jestli žijí opravdu tak, jak chtěli, když jim bylo osmnáct.