Firewall - Mankell, Henning (Host, 2016)
Muž zastaví, aby si vybral peníze z bankomatu, a nepochopitelně padne mrtvý k zemi. Vypadá to jako nešťastná náhoda. Taxikáře brutálně napadnou dvě dospívající dívky. To už není náhoda, ale jasná vražda. Místní policie, která je okamžitě zadrží, je šokována jejich lhostejností. Krátce poté postihne kraj Skane rozsáhlý výpadek proudu. Když však do trafostanice u Ystadu dorazí technik, čeká na něj děsivé překvapení