Industriální topografie. Plzeňský kraj - Beran, Lukáš (Výzkumný ústav průmyslového vlastnictví FA ČVUT Praha, 2013)
Plzeňským krajem pokračuje systematické mapování průmyslové architektury a technických staveb jednotlivých krajů České republiky. Kniha na 305 stranách lokalizuje a identifikuje 783 objektů ve 349 heslech, obsahuje 7 map a 443 černobílých vyobrazení. Industriální topografie / Plzeňský kraj, autor Lukáš Beran – Vladislava Valchářová – Jan Zikmund (eds.).