O kocourkovi Špindírkovi - Tylová, Věnceslava (Triton, 2016)
Je neuvěřitelné, co všechno dokáže jeden maličký kocourek, i když si toho od něho jeho rodina příliš neslibuje a dokonce ho pojmenuje Špindírek! Nikdo nemá ani tušení, že jeho kocouří škrábanice ukrývají velikánské malířské nadání. Vypravte se s ním do světa na zkušenou, přečtěte si, co všechno tam zažil a jak své zkušenosti potom uplatnil jako pan učitel na místě, jaké hned tak někde nenajdete totiž v kočičí škole!