Pohádky o nezbedných mašinkách - Adamec, Radek (Colibris, 2016)
Pohádky o nezbedných mašinkách vás přenesou do doby již dávno minulé, kdy ještě mašinky jezdily na páru a uhlí a prožívaly na kolejích spoustu neuvěřitelných dobrodružství