Panství Daringham Hall. Dědictví - Taylor, Kathryn (MOBA, 2015)
První kniha trilogie Panství Daringham Hall. Poklidný život na panství Daringham Hall v malebné Východní Anglii naruší příjezd Benedicta Sterlinga. Ben je totiž skutečným dědicem panství a hodlá se pomstít rodině, která se k jeho matce zachovala velmi nelítostně