Panství Daringham Hall. Návrat - Taylor, Kathryn (MOBA, 2016)
Může to Benovi skutečně udělat? Kate ví, že se její láska vrátila na Daringham Hall jen kvůli ní. Den za dnem však musí přihlížet, jak se veškeré Benovy pokusy o záchranu statku a panského domu míjejí úspěchem. Nadto se ještě začne šířit podezření, že Ben sám zpečetil konec všech nadějí svou příliš riskantní obchodní strategií. Je z toho pochopitelně zdrcený a Kate, která to nedokáže snášet, se v zoufalství rozhodne nechat ho jít