Rukavičky smrti - Horská, Bohuslava (Původní česká detektivka, 2016)
V pozdním létě přijíždí anglická inspektorka Elen Jollyová ve společnosti své dcery Oli a jejího přítele Olivera do sicilského Trapani, aby se zde zotavila z pracovního úrazu. Oliver však bez vysvětlení zmizí. Ve stejnou dobu se v anglickém Milton Keynes vytratí ze života partner i jiné ženě. Snaha nalézt pravdu a odhalit pozadí událostí přivede Elen kromě Sicílie a Anglie i do Česka. Jakou souvislost s tím vším mají lidské pozůstatky nalezené v bizarním úkrytu?