Nechápej mě špatně - Kavanagh, Marianne (Ikar, 2016)
Kim a Harry se nikdy neměli v lásce a nic na tom nezměnilo ani to, že se Harry zapletl s Kiminou starší sestrou Evou. Zatímco Kim nikdy nechápala, co spontánní Eva na tomhle škrobeném bankéři vidí, Harrymu zas přijde Kimin život dočista k smíchu a nebojí se dát jí to najevo. Když se však náhle ocitne v sázce život té, kterou oba nejvíc milují, předsudky musí jít stranou..