Dáma s prošlou zárukou - Mlynářová, Marcela (Brána, 2016)
Další kniha oblíbené autorky, v níž s osobitým humorem a nadhledem líčí své názory, zážitky s rodinou a na milované chalupě. Optimismus a dobrou náladu neztrácí ani při jednání s úřady po smrti své maminky, i když k tomu musí vynaložit hodně sil. A dobrou náladou dokáže přinášet radost také svým čtenářům