Ukradená nevěsta - Beverley, Jo (Baronet, 2016)
Beth Hawleyová se vydává na zámek lorda Wraybourna, aby pomohla mladé lady Sophii Kyleové s přípravami na svatbu. Okolnosti ji donutí cestovat do cíle společně se dvěma dalšími lidmi – sirem Mariem Fletcherem, jehož kočár se nešťastnou náhodou porouchal, a s neznámou postarší ženou, která upadla po nehodě vozu do bezvědomí.