Štvanice - Rollins, James (BB/art, 2016)
Bývalý armádní ranger Tucker Wayne a jeho pes Kain se ocitnou ve víru celosvětového spiknutí, jež ohrožuje samotné základy americké demokracie. Jsou nuceni porušovat zákon, odkrývat státní tajemství a riskovat vše, aby zastavili šílence odhodlaného kvůli vlastním ďábelským úmyslům ovládnout moderní válčení. Dokážou ale odolat síle, která je tak mocná, že ohrožuje naši budoucnost?