Příliš mnoho vítězů - Hardenová, Helena (Původní česká detektivka, 2016)
Polyxena Berková by ráda žila obyčejný život šťastně vdané a dětmi obklopené mladé ženy. Obyčejný život jí zřejmě není souzen už proto, že pochází ze starého a bohatého šlechtického rodu Berků z Ronova. A co teprve, když je na zámku Ronov při soutěži automobilových veteránů nalezena mrtvola muže, který tři hodiny před smrtí vyhrál první cenu.