Druhá oběť - Slaughter, Karin (HarperCollins Polska sp., 2016)
V Atlantě je v opuštěném skladišti nalezena mrtvola bývalého policisty. Od okamžiku, kdy se do případu zapojí Georgijský úřad pro vyšetřování, zvláštní agent Will Trent tuší, že ho čeká nejtěžší pátrání v kariéře. Sára Lintonová – soudní lékařka a Willova milenka – zjišťuje, že krev na místě činu nepatří jen mrtvému policistovi, ale že je tu ještě jedna oběť. Žena, která zmizela... a která pravděpodobně zemře, pokud se ji nepodaří co nejrychleji najít. Proč byl bývalý policista zavražděn? A jak souvisí jeho smrt s majitelem skladiště, kterým je slavný a bohatý sportovec s vazbami na místní smetánku a politické kruhy? To nejhorší zjištění však agenta Willa Trenta teprve čeká. Odhalení souvislosti případu s jeho problematickou minulostí a následující události obrátí život naruby nejen Willovi, ale i všem v jeho okolí: těm, které miluje... i těm, které pronásleduje