Vánoční vražda a jiné povídky - James, Phyllis Dorothy (Motto, 2016)
Čtyři dosud nevydané povídky z pera jedné z nejslavnějších autorek detektivních příběhů. Všechny povídky jsou hravé, důmyslně sestavené a vyprávěné s elegancí a typickým náznakem humoru i hlubokým pochopení pro nejsložitější stránky lidské povahy