Dívka o půlnoci - Bonda, Katarzyna (Jota, 2016)
Forenzní psycholožka Saša Zaluská se vrací na pobřeží Baltského moře. Ráda by vedla klidný život, pracovala v bance a starala se o osmiletou dceru. Vše se však změní, když se s ní spojí majitel nočního klubu v Sopotech. Muž tvrdí, že jeho obchodní partner ho chce zabít. Dochází k vraždě. Saše rychle dochází, že případ, který přijala, je mnohem komplikovanější a že existuje spojení mezi současnou vraždou a tragickými úmrtími sourozenců před dvaceti lety