Účet za lásku - Bradford, Barbara Taylor (Klokan, 2016)
Cecily se po letech setká se svou životní láskou – hrabětem Milesem, který ji opustil, aby dostál závazkům dědice panství. Z povinnosti se oženil s urozenou dívkou z bohaté rodiny, avšak kýženého syna se nedočkal. S manželkou si nerozumí a žádá ji o rozvod. Milostivá choť nechce o rozvodu ani slyšet, a tak tajná láska musí dál čekat na ten pravý okamžik. Cecily se po letech setká se svou životní láskou – hrabětem Milesem, který ji opustil, aby dostál závazkům dědice panství. Z povinnosti se oženil s urozenou dívkou z bohaté rodiny, avšak kýženého syna se nedočkal. S manželkou si nerozumí a žádá ji o rozvod. Milostivá choť nechce o rozvodu ani slyšet, a tak tajná láska musí dál čekat na ten pravý okamžik. Cecily se po letech setká se svou životní láskou – hrabětem Milesem, který ji opustil, aby dostál závazkům dědice panství. Z povinnosti se oženil s urozenou dívkou z bohaté rodiny, avšak kýženého syna se nedočkal. S manželkou si nerozumí a žádá ji o rozvod. Milostivá choť nechce o rozvodu ani slyšet, a tak tajná láska musí dál čekat na ten pravý okamžik. Cecily se po letech setká se svou životní láskou – hrabětem Milesem, který ji opustil, aby dostál závazkům dědice panství. Z povinnosti se oženil s urozenou dívkou z bohaté rodiny, avšak kýženého syna se nedočkal. S manželkou si nerozumí a žádá ji o rozvod. Milostivá choť nechce o rozvodu ani slyšet, a tak tajná láska musí dál čekat na ten pravý okamžik.