Dítě Bridget Jonesové - Fielding, Helen (XYZ, 2016)
Trhlá a romantická Bridget je zpět! Navíc už dospěla do věku, kdy má poslední šanci otěhotnět. A to by nebyla Bridget, kdyby se jí to nepodařilo! I když všechno neproběhne úplně tak, jak si představovala. Vyslechne si bizarní rady od opilých individuí a zasloužilých matek, zazmatkuje při ultrazvuku či na předporodním kurzu. Stále si hlídá váhu, víno konzumuje s rozumem a mezitím si klade tu nepříjemně trapnou otázku, kdo je sakra otec dítěte