Loupež bez cavyků - Ingelman-Sundberg, Catharina (Argo, 2016)
Po velmi úspěšných knihách Brambory na vloupačku a Půjčiti stříbro, loupiti zlato se Catharina Ingelman-Sundbergová vrací se třetí knihou o Lize důchodců nesoucí název Loupež bez cavyků. Ligu důchodců nikdo nezastaví. A její členové teď momentálně potřebují peníze - hodně peněz. Zpříjemnit a rozveselit život starým lidem něco stojí. A proč nenapodobit svět velkých financí a nerozdělovat bonusy - jenže tentokrát lidem s nízkými příjmy a chudým, kteří potřebují trochu povzbudit