Znamenité příběhy Čtyřlístku - Němeček, Jaroslav (Čtyřlístek, 2016)
Znamenité příběhy Čtyřlístku jsou patnáctým dílem v řadě, obsahují příběhy z čísel 281 až 294 z roku 1999. Čtveřice hrdinů opět zažije spoustu dobrodružství nejen na Zemi, ale i ve Vesmíru. Bobík si vyzkouší být kaskadérem, Fifinka zase létaní na koštěti. Nechybí ani zážitky s čerty nebo souboje se zloduchy