Záchranářské pohádky - Pospíšilová, Zuzana (Grada Publishing, 2016)
V pohádkách jsou zázraky běžné. Do Záchranářských pohádek se ovšem dostala spousta zázraků z každodenního života. Nevěříte? Uhasit požár, zjednat spravedlnost a zachránit život, to jsou zázraky, o kterých vypráví další série moderních pohádek oblíbené autorky Zuzany Pospíšilové