Ledové srdce - Hoag, Tami, 1959- (Knižní klub, 2016)
Mladou televizní reportérku unese nepolapitelný sériový vrah, zázrakem se jí podaří přežít, ale po traumatickém zážitku ji pronásledují nejtemnější noční můry