Jak zabít manžela a další šikovné tipy pro domácnost - Lette, Kathy (Jota, 2010)
Všichni manželé si myslí, že jsou bohové. Jen kdyby jejich partnerky nebyly ateistky… Ale ještě nikdy žádná žena nezastřelila svého manžela, když právě vysával koberec, přestože veškerý vzájemný respekt je dávno ten tam. Vždyť život by měl ve čtyřicítce začínat a ne končit zatčením a obviněním z vraždy vlastního muže, jak se právě přihodilo Jazz Jardinové. A vtip přestává být vtipem... Příběh o ženách, které všechno nemají, zato všechno dělají. Příběh, díky němuž si od této chvíle budeme všechny pečlivě číst i dodatky malým písmem na svatebních smlouvách. Uctívej manžela, zbožňuj manžela, ale všechno, co můžeš, si nech napsat na sebe. A když vyžaduje snídani do postele, poraď mu, ať spává v kuchyni