Karel IV. Osudový turnaj - Válková, Veronika (Kouzelný atlas putování časem, 2016)
Báře se naskytne úžasná příležitost setkat se znovu s Karlem IV. Jenže. Pro ni od posledního setkání uběhlo pár týdnů, pro Karla ale dvacet let. Pozná jí vůbec?