Havanská bouře - Cussler, Clive (CPress, 2015)
Dirk Pitt se vrací v novém napínavém románu velmistra dobrodružství a autora předních bestsellerů Clivea Cusslera. Během vyšetřování úniku toxických látek do Karibského moře, které by mohlo v důsledku ohrozit velkou část Spojených států, se Pitt náhodou zaplete do čehosi ještě nebezpečnějšího - mocenského boje o vládu nad Kubou