Elsyno tajemství - Läckberg, Camilla (Motto, 2017)
Další případ týmu Patrika Hedströma. Tentokrát však bez jeho vedení... Patrik vystřídá svou ženou Eriku na rodičovské dovolené, aby mohla pracovat na další knize. Záhy ale zjistí, jak je pro něj těžké nezapojovat se do vyšetřování. Zvlášť když se najde mrtvola učitele dějepisu na penzi, kterého Erika před časem navštívila