Chci to taky! - Berg, Ellen, 1969- (Ikar, 2017)
Charlotte má fantastickou práci, fantastický byt, fantastickou psychoterapeutku - ale bohužel žádného chlapa. V devětatřiceti! Náhle se objeví muž s neodolatelným úsměvem. Ovšem jako naschvál je to - instalatér! Už to jméno: Uwe. Tak se přece nikdo pořádný nejmenuje! Jenže právě s Uwem Charlotte snídá masové kuličky, tančí v dešti a vůbec dělá všechno, co ji baví a těší. Je blažená, zato její okolí je zděšené. Downdating? Z toho nemůže nic být!