Malý princ - Saint-Exupéry, Antoine de (Ottovo nakladatelství, 2015)
Představte si, že se ocitnete sami uprostřed pouště, kde široko daleko není živé duše, když vtom se před vámi zjeví blonďatý chlapec. A jako by to nestačilo, nedá jinak, než abyste mu nakreslili beránka. To jednoho překvapí! Od toho okamžiku už netoužíte po ničem jiném než zjistit, kde se ten zvláštní kluk vzal a co prožil. A než se nadějete, procestujete s ním planety podnikatelů, pijáků, náfuků nebo lampářů