Manželé odvedle - Lapena, Shari (Knižní klub, 2017)
Vaše sousedka nechce, abyste vzali své šestiměsíční dítě na slavnostní večeři. Váš manžel prohlásí, že to nevadí. Bydlíme přece hned vedle. Zapneme dětskou chůvičku a každou půl hodinu ho přijdeme zkontrolovat. Vaše dcerka spala, když jste ji viděli naposledy. Teď stoupáte po schodech do svého mrtvolně tichého domu a vaše nejhorší noční můry se naplnily. Je pryč.