Nablízku - Whitehouse, Lucie, 1975- (Pavel Dobrovský - BETA s. r. o., 2017)
Smrtelný pád talentované mladé malířky Marianne všichni považují za tragickou nehodu. Jen její někdejší nejlepší přítelkyně Rowan tuší, že tady něco nehraje. Marianne trpěla ochromující závratí a dobrovolně by k okraji střechy nešla. Rowan a Marianne se před lety přestaly stýkat, ale ukazuje se, že malířka se před smrtí pokusila kamarádku opět kontaktovat. Rowan se tedy pouští do pátrání, aby tuhle záhadu i všechny další rozluštila. Byla Marianne opravdu jen nevinnou obětí? A jaké tajemství obě ženy tak dlouho rozdělovalo? Příběh z uměleckého prostředí si vás k sobě přitáhne blíž, než byste čekali