Co jsi to za matku? - Daly, Paula (BB/art, 2017)
Co se stane, jestliže zmizí dítě vaší nejlepší kamarádky, právě když jste ho měla na starosti? Přesně tohle řeší Lisa Kallistová jednoho mrazivého prosincového dne v anglické Jezerní oblasti. Celý svět se jí změní v noční můru. Nejenže se totiž třináctiletá Lucinda pohřešuje jen a jen Lisinou vinou, ale navíc jde už o druhou dívku, která zmizela během pouhých čtrnácti dní